May

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programları, Öğretmenlik Meslek Kanunu, eğitimin küresel anlamdaki dönüşümü.

Nis

Bu hafta 19.04.2024 tarihinde okul rehberlik servisimiz tarafından velilerimize akran zorbalığı konusu anlatıldı. Akran zorbalığı yaşayan çocuklarımıza nasıl yaklaşmalıyız konusunda bilgi verildi.

Şbt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında yürüttüğümüz ''Atık Malzemelerden Elbise Yapıyorum'' projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimiz  atık metaryellerden hazırladıkları elbiseler ile defile sunumu yaptilar.Programımıza İl Milli Eğitim Müdürümüz Necati YENER ve şube müdürü İbrahim DEMİR katılarak  okulumuzda yapılan çalışmalar kapsamında yürütülen çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü resmi sitesi haberi için tıklayınız.

Şbt

Atık malzemelerin farklı amaçlarla tekrar kullanılabileceğine dikkat çekmek isteyen 1- A sınıfı öğrencilerimiz,çevrelerindeki atık maddelerden müzik aletleri yaparak "Sıfır Atık" konusunda farkındalık oluşturdu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz..

@tcmeb

@sivasvaliligi

@sivasmem

@sivas_hedef

#sıfıratık

Ock

Dönem sonu faaliyetleri haftası yeteneğimi paylaşıyorum etkinliği kapsamında halk oyunları eğitmeni velimiz yöresel oyunlarımızı çocuklara tanıttı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında sayın müdürümüz Murat CEYLAN çocuklara doğaçlama hikaye anlattı.

Ock

Dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda komedi saatinde müzik eşliğinde komik heykeller yaptık, dans ettik.

Ock

16 Ocak salı günü okulumuzda 4. sınıflar arasında bilgi yarışması düzenledik .Yarışmaya katılan öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Ock

16 Ocak salı günü dönem sonu faaliyetleri kapsamında okulumuzda kermes düzenledik.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında okul müdürümüz Murat Ceylan Yetenek paylaşım saatinde anasınıfı öğrencilerimize doğaçlama hikayeler anlattı. Öğrencilerimiz keyifli ve ilgi çekici hikayeleri dinleyerek çok eğlendiler.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftası kapsamında Yetenek paylaşım saatinde okulumuza müzik öğretmeni Ahmet beyi davet ederek öğrencilerimize bağlamayı tanıttık ve küçük bir türkü dinletisi yaptık.Hepbirlikte türküler söyledik.

Ock

Okulumuzda yürüttüğümüz Atık Pil Toplama kampanyası büyük bir bilinç ve duyarlılıkla devam ediyor.

Atık pillerin doğaya karışmasını engellemek öğrencilerimizdeki doğayı koruma bilincini arttırmak çevre duyarlılığı yüksek nesiller yetiştirmek amacıyla kampanyaya tüm öğrenci öğretmen ve velilerimizin desteğini bekliyoruz.

Ara

25.12.2023 tarihinde Okulumuz Psikolojik Danışmanı Zeliha Gözağaç Ulu tarafindan öğrencilerimize mahremiyet eğitimi verilerek,iyi-kötü dokunma hakkında farkındalık oluşturuldu.

Ara

Okulumuzda mesleki rehberlik kapsamında 4. sınıf öğrencilerimize doktorluk mesleği tanıtıldı.

Konuğumuz DR.Oğuzhan ACIPINAR öğrencilerimize mesleğini tanıtarak ,sağlık konusunda da bilgiler verdi.

Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz

Kas

Okulumuz 2023/2024 eğitim öğretim yılı fiziki mekanlarımızı iyileştirme kapsamında boyama ve renklendirme çalışmaları devam ediyor.