Kas

29.11.2023 tarihinde okul psikolojik danışmanımız tarafından 4. sınıf öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma" semineri verilmiştir.

Kas

3-A Sınıfı öğrencilerimiz 27.11.2023 tarihinde "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" Projesi kapsamında Nasrettin Hoca'yı canlandırarak sınıfları dolaştılar,kısa skeçlerini sundular,fıkralar anlattılar.Öğrencilerimizi ve öğretmenimnizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuzda 3-A sınıfı öğrencileri tarafından değerler eğitimi kapsamında bilgilendirici yazılar ve görsellerden oluşan duvar gazetesi hazırlandı.Emeği geçen Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

1-B sınıfımızın okuma-yazma etkinliklerinden kareler....Öğrencilerimiz hem eğleniyor hem öğreniyor.

Kas

Trafik Kurallarını Küçük Yaşta Öğreniyorlar.

21.11.2023 tarihinde okulumuz öğrencileri Trafik Eğitim Parkına ziyarette bulundular.

Valimiz Sayın Yılmaz ŞİMŞEK,Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Necati YENER ve Sayın Emniyet müdürümüz Burhan AKÇAY da, çocukların küçük yaşta öğrenmesi gereken trafik kurallarını, trafiğin işleyişi ve trafikte saygıyı, eğlenerek öğrendikleri Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nı ziyaret ettiler.

Eğitim gören öğrencilerle trafik hakkında sohbet eden Valimiz Sayın Yılmaz Şimşek, yılda yaklaşık 13 bin öğrencinin faydalandığı merkez hakkında da bilgi aldı.

Çocuklara kitap  ve çeşitli hediyelerin de verildiği ziyaretimiz oldukça verimli ve eğlenceliydi.

Kas

Büyük Atatürk! Tarih seni bağımsızlığın baş mimarı olarak yazmakta, bütün uluslar senin manevi şahsiyetin önünde saygıyla eğilmektedir.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu yıl da atamızı özlem ve saygıyla anıyoruz kendisine ve silah arkadaşlarına rahmet diliyoruz...

Kas

Bu hafta 09.11.2023 tarihinde Aile Eğitimi kursumuzda iletişim engelleri konusunu uygulamalı olarak deneyimledik.Sözlü ve sözsüz iletişimin önemini vurguladık.

Kas

Aile içi iletişim becerilerinin geliştirilmesi kişisel gelişimlerin desteklenmesini esas alan aile eğitimlerimizden kareler...Aile egitimlerimiz herhafta Perşembe günleri gerçekleşmektedir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık!

Ulu Önder, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “En büyük eserim” dediği cumhuriyeti, biz Türk milletine armağan edişinin, 100. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladık.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan toprağı uğruna fedakârlıkla mücadele eden gazilerimizi minnetle yâd ediyor, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mızı kutluyoruz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen "100 Yıllık Emanet Cumhuriyet" temalı resim sergimizin açılışını 26.10.2023 tarihinde gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz 1 A sınıfı öğrencileri ,Hedef projesi kapsamında Beyin Haftasi etkinlikeri dolayısıyla Cumhuriyet Üniversitesi tıp fakültesine giderek çeşitli etkinliklere katılmıştır.

Ekm

4- A Sınıfı öğrencileri ile 25.10.2023 tarihinde genel hedef "Psikolojik Sağlamlık" üzerine, benlik farkındalığına yönelik çalışma yapıldı.Kendimize yönelik olumlu ve olumsuz özelliklerimiz hakkında sohbet ettik,oyun oynadık.Çalışmamızın amacı kendimize yönelik eleştirileri kabul etme ve kendi özelliklerimizin farkına varmak olduğu öğrencilerimize açıklandı.Çalışmalarımız diğer sınıflarımızla devam ediyor.

Ekm

Okulumuzda düzenlediğimiz"Cumhuriyet Yolunda Futbol Turnuvası "nda Cumhuriyet Spor, Kuvâ-yi Milliye Spor, Sivas Kongresi Spor ,Atatürk Spor yarı finale yükselmiştir. Final maçları 25.10.2023 Perşembe günü oynanacaktır.

Ekm

Her hafta okul psikolojik danışmanımız Zeliha Gözağaç Ulu tarafından gerçekleştirilen veli seminerimizi bu hafta19.10.2023 tarihinde saat 13.00 de gerçekleştirdik.Bu hafta sosyal beceriler ve iletişim becerileri konusunu ele aldık. Birlikte tecrübelerimizi paylaştığımız seminerimizde iletişim engellerinden bahsettik ve sosyal beceri kazandırmadırmada ebeveynlik becerilerimiz konularında fikir alışverişinde bulunduk.

Ekm

Okul Aile Birliği toplamızı 19.10.2023 tarihinde saat 12.30 da gerçekleştirdik. Okulun ihtiyaçları ve yapılması gerekenler hakkında Okul Aile Birliği üyelerinden bilgi alan ve bilgi veren Okul müdürümüz Murat CEYLAN "Eğitimde başarıyı yakalayabilmek için okul aile birliği, okul yöneticileri, öğretmenler ve velilere önemli görev ve sorumluluklar düşmektedir. Bu nedenle de okulumuzda eğitim ile ilgili yapılan çalışmalarımızda takım ruhuyla hareket ettiğimiz sürece okulumuzdaki eğitim-öğretim başarı düzeyimiz daha artacaktır.” dedi.